SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia
  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  
  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  


SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia

Paint Gard: Karosszéria-védő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia


Általános tudnivalók a Paint Gardról

A Paint Gard a kőfelverődés elleni fóliák egy teljesen új generációja, amely eddig ismeretlen távlatokat nyitott a meg a karosszériavédelem területén.

Gondolt már arra, hogy szeretné megvédeni autója vagy motorja karosszériáját az útról felpattanó kövektől, törmelékektől, a faágak karcolásaitól,kátránytól, és a rovarok által okozott károktól, azonban nem nyerte el tetszését a jármű esztétikáját elcsúfító, az eredeti színárnyalattól teljesen elütő vastag fólia, vagy a műbőrből készült karosszériavédő-bevonat.
Akkor önnek a Paint Gard az ideális megoldás, amely tökéletesen átlátszó, és szinte teljesen észrevehetetlen marad, így nem változtat autója eredeti megjelenésén.

A Paint Gard egy teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően, számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben.

Mire is jó a Paint Gard?

- Elsősorban megvédi autóját az útról felpattanó kisebb mérető kavicsoktól és kövektől;
- az előttünk haladó teherautókról lepotyogó törmelékektől;
- a faágak okozta karcolásoktól;
- a parkolás során előforduló koccanások által okozott horzsolásoktól; és a különböző, környezet által előidézett sérülésektől;
- továbbá megkönnyíti a karosszériára tapadt rovarok fáradtságos eltávolítását is.

Melyek a Paint Gard előnyei?

- Jelenleg ez az egyik a legvékonyabb (mindössze 150 mikron vastag), de legellenállóbb kőfelverődés elleni fólia a piacon. Nem igényel speciális eljárást vagy kezelést.
- 100 %-osan átlátszó, víztiszta
- rendkívül nyúlékony, és rugalmas
- szinte rásimul az autó íveire,
- UV stabil, átengedi az UV sugarakat, hogy a lefóliázott felület az autó többi részéhez hasonlóan tudjon fakulni,
- a fóliázott felület továbbra is polírozható és waxolható, akárcsak az autó többi része.
- A Paint Gard az évek során nem sárgul, nem hólyagosodik fel, nem repedezik meg, egyszóval megőrzi eredeti állapotát.
- Erre a 10 év garancia a bizonyíték!


 

Garancia?

A gyártó 10 év garanciát biztosít az anyagon bekövetkező változásokkal, pl. sárgulással, megrepedezéssel, illetve az anyag karosszériától való elválásával szemben. Vállalkozásunk pedig garanciát vállal a szakszerű telepítésre.

 

Ők is a Paint Gardot választották:

Egy olyan vezető autógyártó is, mint a Daimler Chrysler Corporation, megerősítette, hogy a Paint Gard az egyik legkiválóbb poliuretán fólia a piacon. Számos tesztnek vetették alá a Paint Gardot, és arra az eredményre jutottak, hogy ez az anyag kevésbé sárgul, és az egyik legellenállóbb a kőfelverődésekkel szemben. És mostmár nem is használnak mást, csak Paint Gardot! Nézze csak meg a legújabb Mercedes CLS-t, a hátsó ajtók mögötti részen, mindkét oldalon megtalálhatja a Paint Gardot!

De a Daimler Chrysler mellett más jelentős autógyártók is bizalmat szavaztak Paint Gardnak, mint például a Ferrari, a GM, a Ford és a Nissan. Számos teszt során vizsgálták a Paint Gard ellenállóképességét. Extrém körülményeknek, például rendkívüli hidegnek és melegnek tették ki, vizsgálták reakcióját a különböző savas hatású olajokkal és a gázolajjal szemben, illetve tesztelték a kövekkel szembeni, illetve egyéb dörzsölő hatású anyagokkal szembeni hatékonyságát, és ezen kísérletek eredményei alapján döntöttek a Paint Gard mellett.


Kavicsvédelem árak:

Teljes árlista letöltése, megtekintése xls formátumban


 

   

 

SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia
Magunkról

Autófólia

Shark RS

Shark HP

Shark UP

Shark IR

• Előnyök

• Technológia

• Paint Gard

• Galéria

• Árlista


Épületfólia
Biztonsági fólia
Kapcsolat
Akciós kupon regisztráció kedvezményes vásárláshoz
Partnereink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia SKYfólia - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia  
 

© SKYfólia: autófólia, épületfólia, biztonsági fólia. Minden jog fenntartva.

www.skyfolia.hu

Az oldalt készítette: Honlap készítés, informatika - Révész Computer